Wat is jouw reis naar een gezonde levensstijl?

Hoewel ik het leuk vind om mijn reis naar een gezonde levensstijl met jou te delen, vind ik het ook leuk jouw verhaal te horen. Immers, door verhalen van anderen ben ik zelf ook gemotiveerd om mijn reis naar een gezonde levensstijl te beginnen.

gezond-leven

Delen draagt bij aan bewustwording

Niets draagt meer bij aan bewustwording als het lezen van verhalen van anderen. En bewustwording is nodig in een maatschappij waar wij door de voedingsindustrie tot op het bot worden gemanipuleerd.

Daarom stel ik jou de vraag: Wat is jouw reis naar een gezonde levensstijl? Welke uitdagingen heb jij ondervonden en wat heb jij gedaan om deze te overwinnen? Misschien heb je interessante tips ik en de lezers van deze website ons aan kunnen optrekken of wil je ons vertellen waarom een gezonde levensstijl voor jou belangrijk is.

Gaandeweg zal ik een selectie van deze verhalen publiceren op deze website en ze beschikbaar maken voor iedereen. Het lijkt mij leuk om op termijn ook leuke recepten van anderen te gaan delen. Op die manier wordt deze website een website van ons allemaal. je kunt je verhaal insturen naar info@lekker-leven.com.

Delen is lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code