Downloads

10-wekenplan gratis downloaden als eBook of ePub

Sinds ik mijn ervaringen met de wereld deel krijg ik steeds vaker vragen over voeding. Ik merk dat mensen het interessant vinden om over voeding te spreken maar niet weten waar zij moeten beginnen. Hoewel ik geen voedingskunde heb gestudeerd, ben ik van mening dat mijn persoonlijke ervaringen anderen kunnen helpen om gezonder te gaan eten.

Daarom lanceerde ik op donderdag 9 maart 2017 mijn eerste eBook. Het 10-wekenplan is een bundeling van tien lessen van mijn online cursus die ik in 2016 uit enthousiasme ben gestart. Met kleine stapjes deel ik tips en wetenswaardigheden en leer ik je hoe eenvoudig het is om gezond(er) te gaan eten. De kennis die ik deel in het boek is afkomstig van de allerbeste artsen en voedingsdeskundigen, aangevuld met mijn eigen ervaringen. Ik hoop dat mijn 10-wekenplan jou een zetje in de goede richting mag geven en je uiteindelijk zelf in staat bent om je gezonde levensstijl voort te zetten.

Binnenkort kom ik ook nog met een handig receptenboekje. Zeven plantaardige ontbijten, lunches en diners waarmee je heel gemakkelijk kunt starten om gezonder te gaan eten.

 

Delen is lief