In 10 weken naar een gezonder eetpatroon

lekker-leven-10-wekenplan

Mijn naam is Rob Möhlmann. Een paar jaar geleden ben ik begonnen aan een reis naar een gezonde levensstijl. Gedurende mijn reis heb ik heel veel geleerd. Niet alleen over voeding maar ook over bewegen en rust. Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat gezonde voeding bijdraagt aan een lang en gezond leven.

Waarom dit 10-wekenplan?

De belangrijkste reden is omdat ik weiger om welvaartsziekten te aanvaarden als iets wat bij het leven hoort. Gedurende mijn reis heb ik honderden pagina’s gelezen. Studies, boeken, websites en films van artsen en deskundigen. Naast alle kennis en ervaring die ik zelf heb opgedaan ben ik ook geïnspireerd door anderen. Eigenlijk is daar alles mee begonnen. Door mij te laten inspireren ben ik uiteindelijk daar gekomen waar ik nu ben. En daar ben ik deze mensen tot op de dag van vandaag erg dankbaar voor.

Nu ik zelf een poosje op weg ben en deze website ben gestart om mijn ervaringen te delen, stellen steeds meer mensen mij de vraag hoe en waar je begint met gezonder eten. Er zijn zoveel diëten en er worden zoveel tegenstrijdige dingen gezegd. Daarom heb ik dit 10-wekenplan ontwikkeld. Stapje voor stapje deel ik mijn ervaringen en leer ik je naar een gezonder eetpatroon te groeien. Hiermee hoop ik iets terug te mogen geven van de dingen die ik zelf heb geleerd.

Wat betekent dit voor jou?

Op 5 juni 2016 ga ik van start. Met kleine stapjes deel ik tips en wetenswaardigheden en leer je hoe eenvoudig het is om gezond(er) te gaan eten. Je leert hoe je zonder pakjes en zakjes kunt koken. Maar ook hoe het komt dat je smaakvoorkeuren hebt en hoe een gezonder eetpatroon bijdraagt aan je algehele fitheid. Aan het einde van het 10-wekenplan heb je voldoende kennis opgedaan en ben je in staat om zelf je reis naar een gezonder eetpatroon voort te zetten.

Vind je het ook leuk om mee te doen? De lessen kosten niets. Het vraagt alleen een beetje inzet van jezelf om wat je leert in de praktijk te brengen. Maar je krijg er iets voor terug. Je gaat je stukken beter voelen en je zult merken dat je meer energie krijgt. Natuurlijk val je ook wat af, maar dat is niet mijn primaire doel. Afvallen is een gevolg van meerdere dingen. Gezond eten is daar een onderdeel van. Naast de fysieke effecten ervaar je ook persoonlijke genoegdoening. Een fijn gevoel dat je met dit 10-wekenplan de eerste stappen zet naar een gezonder eetpatroon.

Door je aan te melden ontvang je alle lessen automatisch in je mailbox. Iedere zondag een les. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor een besloten Facebookgroep. Lekker na kletsen, vragen stellen en je ervaringen delen met anderen.

Let op! De cursus is afgelopen en je kunt niet meer inschrijven. Het 10-wekenplan is inmiddels gebundeld als eBook (pdf) en ePub voor eReaders en kan gratis worden gedownload van deze website. 

 

Delen is lief