Recept: Jason Vale’s Spicy Mint Avocado Veggie Burger

Spicy-Mint-Avocado-Veggie-Burger
Foto: Jason Vale

Koken met plantaardige producten lijkt soms een uitdaging. Maar Jason Vale laat je in deze video zien dat dit eigenlijk reuze meevalt. Zelfs wanneer je trek heb in een overheerlijke burger tover je deze in een handomdraai op tafel. Een veggie burger zonder één grammetje vlees.

Deze veggie burger is gemaakt van bonen en erwten in combinatie met mango en sinaasappel. De zelfgemaakte salsa is ook plantaardig zonder enige kunstmatige toevoeging. De avocado die Jason gebruikt als boter op het glutenvrije broodje maakt het helemaal af.

Toen ik deze video voorbij zag komen moest ik even denken aan mijn eerste vegan burger. Die burger bestond uit bruine bonen, wortel en havermout. Toen al viel het mij op hoe lekker het was. Maar deze van Jason ga ik zeker ook een keer proberen. Moraal van het verhaal is dat je zonder vlees toch best nog heel erg lekker kunt koken. Probeer het gewoon eens een keer. Ik ben benieuwd wat je er van vindt.

Delen is lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code