Site pictogram Lekker Leven

Probeer de Veggie Challenge App

Toen ik besloot om op 1 oktober 2014 een maand geen vlees meer te eten wist ik nog niet dat dit mijn leven zoveel zou veranderen. Inmiddels ben ik 5 jaar verder en heb ik nooit geen vlees, vis en dierlijke zuivel meer aangeraakt.

VeganChallenge

Het was de Vegan Challenge die mij hielp om de eerste stappen te zetten richting een meer plantaardige levensstijl. Dagelijks ontving ik 3 recepten voor het ontbijt, lunch en diner. Zo maakte ik spelenderwijs kennis met een plantaardig eetpatroon.

Wanneer ik terugkijk ben ik de mensen achter de VeganChallenge heel erg dankbaar omdat mijn leven sindsdien totaal is veranderd. Iets wat ik me toen nog niet realiseerde.

Afgelopen week ontving ik een mail waarin ze bekendmaakte dat ze een Veggie Challenge App hebben ontwikkeld.

Wat kan de Veggie Challenge App?

De App is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden voor mensen die minder vlees willen eten of voor hen die helemaal met vlees en andere dierlijke producten willen stoppen.

De app begeleidt je gedurende de eerste 30 dagen van je nieuwe lifestyle. Je krijgt toegang tot meer dan 350 plantaardige recepten. Je stelt makkelijk je eigen weekmenu samen en maakt op basis van jouw keuzes in 1 klik een eigen shoppinglijst. Zo neem je jouw persoonlijke Veggie Challenge Coach mee de supermarkt in en wordt koken nóg leuker.

Een extra leuke feature is dat de app je precies verteld hoeveel dieren, CO2, land en water je bespaart. En heb je aanvullende vragen of behoefte aan contact met anderen, dan biedt de App een gratis coach of brengt je in contact met andere deelnemers. Handig toch?

Zo installeer je de App

Ga op je mobiel naar https://veggiechallenge.app om de app te openen. Heb je een Android telefoon? Dan verschijnt er meteen een handige pop-up om de App op je Homescreen te installeren. Heb je een IPhone? Dan installeer je de App als volgt:

Mobiele versie afsluiten