Site pictogram Lekker Leven

How Not To Age – Dr. Greger, de wetenschappelijke benadering van gezonder ouder worden en langer leven

Toen Dr. Michael Greger, oprichter van NutritionFacts.org, zich verdiepte in het beste peer-reviewed medische onderzoek op het gebied van antiveroudering, realiseerde hij zich dat voeding elk van de meest veelbelovende strategieën voor het bestrijden van de effecten van veroudering zou kunnen reguleren. We hebben Big Pharma niet nodig om ons jong te houden; we hebben de middelen al. In How Not to Age analyseert de internationaal gerenommeerde arts en voedingsdeskundige de wetenschap van veroudering en chronische ziekten en legt hij uit hoe we de ziekten kunnen helpen vermijden die we het vaakst tegenkomen op onze levensreis.

Artsen hebben ouder worden al lang als een kwaal behandeld, maar ouder worden hoeft niet te betekenen dat je zieker wordt. Er zijn elf routes voor veroudering in de cellen van ons lichaam en we kunnen ze allemaal beïnvloeden. Processen zoals autofagie, het recyclen van onbruikbare rommel, kunnen worden gestimuleerd met spermidine, een stof die voorkomt in tempeh, paddenstoelen en tarwekiemen. Verouderde ‘zombie’-cellen die ontstekingen veroorzaken en verband houden met veel ouderdomsziekten kunnen gedeeltelijk worden opgeruimd met quercetine rijk voedsel zoals uien, appels en boerenkool. En we kunnen de gevolgen van veroudering bestrijden zonder veel geld uit te geven. Waarom een klein fortuin uitgeven aan gezichtsserums met vitamine C en nicotinamide als u uw eigen serums tot 2000 keer goedkoper kunt maken?

Geïnspireerd door de voedings- en levensstijlpatronen van honderdjarigen en inwoners van ‘blauwe zone’-regio’s waar mensen het langst leven, presenteert Dr. Greger eenvoudige, toegankelijke en op bewijs gebaseerde methoden om de lichaamsfuncties te behouden die ervoor zorgen dat u zich jeugdig voelt, zowel fysiek als fysiek. geestelijk. How Not to Age, boordevol expertise en praktische tips, presenteert praktische strategieën voor het bereiken van een ultieme levensduur.

“Er is zo veel sappig onderzoek gedaan naar de vele aspecten van veroudering en een lang leven – meer dan 13.000 citaten waard! – dat ik het niet eens allemaal in één keer in het boek kon passen. Door het hele boek heen vind je links naar speciale video’s die ik heb gemaakt alleen voor How Not to Age om je nog meer levensreddende informatie te bieden.”

Tekst geciteerd van: https://nutritionfacts.org/book/how-not-to-age/

Koop boek “How Not To Age” via Bruna

Mobiele versie afsluiten